Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Start.

.::Madvied::.

Jaki samochód wybrać?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który samochód?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Dziś, godzinę temu ściągnąłem NFS. Włączyłem, kupiłem pontiaca i zagrałem dwa wyścigi. Pytanie, co dalej? Chciałbym np pośmigać z jakimiś 'kolegami', userami. A nie wyścigi z botami. Jak wygląda wprowadzenie? Jak tu dokładnie coś zarobić? Pograłby ktoś ze mną i mi wytłumaczył? :P

Opublikowano

Mój nick to 'Madvied'. Jak to co mówi bokselek to prawda, to pogram sobie jeszcze parę wyścigów. A co do Ciebie, tmmtta - To masz pełną listę znajomych.

Opublikowano

Bardziej LFA czy Boss'a polecasz? :P

Według mnie LFA. Ale można też BMW M3 za 1,3 mln.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Od LFA lepiej brać Murcielago Roadster , kosztuje 1,8kk a to najlepsze autko za IGC :P

Co do bossa - najlepszy za IGC na pościgi (duża masa, duże przyspieszenie, dość dobry v-max) ale na dragi już nie koniecznie, czasy ma podobne do LFA...

PS jak ktoś twierdzi że BOSS lepszy na zwykłe wyścigi i dragi to mogę się zmierzyć (mam same Uliczne więc bez przesady)

Opublikowano

Wg mnie lfa. Auto jedne z lepszych za igc. Łatwo się go prowadzi, duże przyspieszenie, ale dość małe v-max.

Drugim dobrym furakiem jest boss. Masakrycznie dobre przyspieszenie, dobre jak na muscle sterowanie, lecz małe v-max[ciekawostka. Mam bossa i na TE{Ucieczka teamowa} z katapultą teamowym od 0-345 km/h idzie w 7 sekund <3]

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Szkoda że tak mało osób ma Roadstera, gościu przez tyle głosów wybierze LFA i będzie przegrywał z większością aut :x Wcześniej LP640, teraz Roadster LP650 to autka które sobie spokojnie radzą z Zondami czy RTR-X'ami.

Mogę się pochwalić czasem 14.97 na dragu 2 osobowym Breaking Point, Roadster z samymi Ulicznymi. Mój kolega w LFA 1x Ultra 2x Pro ma czas 16+ (zresztą jaj jego autem też)

Po za tym tak jak @UP, jest CarChangem, pojeździsz, zobaczysz :P Do testowania przyspieszenia polecam dragi, a prędkości maksymalnej ta autostrada przy mieście z Carbona :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...